header
Σύνδεση στο
×
Ξέχασα τον κωδικό μου

Όροι Χρήσης της Υπηρεσίας Online
Επαναφορτίσεων


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
  1. 1. H υπηρεσία Online ανανέωσης λογαριασμού (στο εξής «Η Υπηρεσία») μέσα από το https://www.gefyraepass.gr είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο ePass self-care των παραπάνω ιστοσελίδων. Οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να ανανεώσουν τo υπόλοιπο του λογαριασμού τους αρκεί να έχουν εγγραφεί στην Online υπηρεσία «ΓΕΦΥΡΑ ePass». Η εγγραφή στην Υπηρεσία και η απόκτηση "Ονόματος πρόσβασης" και "Κωδικού πρόσβασης" δίνει κάποιες περαιτέρω δυνατότητες όπως την διατήρηση και παρουσίαση του ιστορικού όλων των κινήσεων και επαναφορτίσεων του χρήστη μέσω της ιστοσελίδας. Η εγγραφή στην Υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στους συνδρομητές epass. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες όρους δεν θα πρέπει να προχωρήσετε στην χρήση της Υπηρεσίας, καθώς η χρήση αυτής συνεπάγεται την ανεπιφύλαχτη αποδοχή όλων των όρων που περιγράφονται στο παρόν.
  2. 2. Η επαναφόρτιση του λογαριασμού που γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της Υπηρεσίας ολοκληρώνεται σε πραγματικό χρόνο - εφόσον δεν προκύψει κάποιο τεχνικό πρόβλημα που να προκαλέσει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της συναλλαγής- και η ενημέρωση του υπολοίπου για την διενέργεια της ανωτέρω πληρωμής καθώς και του ιστορικού πληρωμών γίνεται σε διάστημα 5-10 λεπτών. Το ιστορικό των επαναφορτίσεων που εμφανίζεται στην περιοχή των εγγεγραμμένων χρηστών της εφαρμογής αφορά και περιέχει τις πληρωμές που έχουν γίνει από όλα τα διαθέσιμα κανάλια.
  3. 3. Εφόσον η συναλλαγή είναι επιτυχής, ενημερώνεται το υπόλοιπο του λογαριασμού εντός των συστημάτων της Γέφυρας Α.Ε κατόπιν της λήψης της συγκεκριμένης πληροφορίας από την Alpha Bank μέσω σχετικού αρχείου. Η εν λόγω διαδικασία, δύναται να διαρκέσει έως και 5 ημέρες, πράγμα που εξαρτάται αποκλειστικά από το διάστημα που χρειάζεται για την επεξεργασία και αποστολή δεδομένων από την Alpha Bank.
  4. 4. Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να εκτυπώσουν την ηλεκτρονική απόδειξη ή και να την αποθηκεύουν στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή σε μορφή pdf (acrobat reader) με την ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  1. 1. Η πληρωμή είναι δυνατή με την χρήση των παρακάτω καρτών, σε συνεργασία με την Alpha Bank, η οποία παρέχει ειδικά συστήματα για την ασφαλή διαβίβαση των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

  1. 2. Η πληρωμή είναι δυνατή με την χρήση των πιστωτικών καρτών VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS και των χρεωστικών καρτών VISA ELECTRON και MAESTRO. Η οθόνη στην οποία εισάγονται τα στοιχεία αυτά ανήκει στο περιβάλλον των συστημάτων της Alpha Bank και τα δεδομένα συλλέγονται απευθείας από αυτήν χωρίς την παρέμβαση της Γέφυρας Α.Ε. Οι συναλλαγές ολοκληρώνονται στο διαδικτυακό περιβάλλον της Alpha Bank και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. δεν διατηρεί πρόσβαση σε στοιχεία όπως ο αριθμός κάρτας, η ημερομηνία λήξης και το cvv2. Συνεπώς η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για θέματα που τυχόν προκύψουν με οποιοδήποτε από τα παραπάνω στοιχεία. Για οποιαδήποτε αμφισβήτηση ή και ερώτηση σχετικά με χρεώσεις στην πιστωτική/χρεωστικής τους κάρτα οι χρήστες θα πρέπει να απευθύνονται απευθείας στην τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα τους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
  1. 1. Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. λαμβάνει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των στοιχείων και συναλλαγών που γίνονται μέσω διαδικτύου. Τα στοιχεία της συναλλαγής (αριθμός συναλλαγής, αριθμός μητρώου συνδρομητή, ποσό πληρωμής, IP διεύθυνση), τα οποία συλλέγει και επεξεργάζεται η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της λήψης, εκτέλεσης και ολοκλήρωσης της πληρωμής, σύμφωνα με τις αμοιβαίες υποχρεώσεις. Δεν ανακοινώνονται, ούτε μεταδίδονται από την εταιρεία μας σε οποιονδήποτε τρίτο, εκτός από την ανωτέρω συνεργαζόμενη για την παρούσα Υπηρεσία τράπεζα και διαγράφονται, όταν επιτευχθούν οι σκοποί για τους οποίους τηρούνται. Αναγνωρίζετε και αποδέχεσθε και ρητά συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων τόσο από την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. όσο και από την Alpha Bank κατά την χρήση της Υπηρεσίας.
  2. 2. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  3. 3. Οι πελάτες οφείλουν να λαμβάνουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για τη διασφάλιση του απόρρητου των στοιχειών τους και είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές, όπως αυτές παρέχονται από τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και σύμφωνα με τις παρεχόμενες οδηγίες, έχοντας υπόψη τους ότι οι κανόνες ορθής συμπεριφοράς πρέπει να διαφυλάσσονται και κατά τη χρήση των εφαρμογών αυτών. Ακόμα οι πελάτες αποδέχονται ότι απαγορεύεται να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πιθανά κενά ασφάλειας των συστημάτων της Εταιρίας προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες άλλων χρηστών, να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία των δικτύων, να εκτελέσουν κακόβουλο λογισμικό και γενικά να υποβαθμίσουν το επίπεδο ασφάλειας των συστημάτων. Σε περίπτωση που ο πελάτης αντιληφθεί κάποιο περιστατικό σχετικό με την ασφάλεια των στοιχείων του ή των συναλλαγών του θα πρέπει να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών και να αναφέρει το πρόβλημα. Τέλος σε κάθε περίπτωση που υποπίπτει στην αντίληψη του πελάτη μη ορθή συμπεριφορά και χρήση των εφαρμογών, πρέπει να ειδοποιεί άμεσα τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών και να καταγγέλλει το περιστατικό. Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. παρέχει τη δυνατότητα τέτοιας καταγγελίας τηλεφωνικά, μέσω του διαδικτύου (ηλεκτρονικές φόρμες), και μέσω των καταστημάτων. Ο πελάτης πρέπει να κατανοήσει ότι είναι υπεύθυνος για κάθε πράξη του στο διαδίκτυο και να μην χρησιμοποιεί τις παρεχόμενες εφαρμογές με παράνομο ή αντισυμβατικό τρόπο. Ως παράνομη και αντισυμβατική συμπεριφορά κατά παράβαση των όρων και προϋποθέσεων χρήσης των υπηρεσιών, λογίζεται και κάθε περίπτωση παραβίασης του νόμου και ιδίως παραβατικής συμπεριφοράς εκβιασμού, λιβελογραφίας, συκοφαντικής δυσφήμισης, ρατσιστικής μεταχείρισης, παιδοφιλίας, παρακολούθησης ή διαρροής απόρρητων πληροφοριών, κ.ο.κ.

ΟΡΟΙ &ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ SITE
Κατά τα άλλα ισχύουν οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας της Γέφυρας https://www.gefyra.gr/terms καθώς και οι όροι καθώς και οι εφαρμοστέες διατάξεις του Ελληνικού δικαίου.
Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, συλλέγει, θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.», διεύθυνση Ριζαρείου 2, 152 33 Χαλάνδρι σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, όπως εκάστοτε ισχύουν. Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων από την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. είναι η υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των υπηρεσιών που παρέχονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του και ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων, κατόπιν γραπτού αιτήματος του που θα απευθύνει στην ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. (Ριζαρείου 2, 152 33 Χαλάνδρι), και έναντι του εκάστοτε καθοριζομένου από την Αρχή του Ν. 2472/97 ποσού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ερώτηση σχετικά με την χρήση της υπηρεσίας, οι νόμιμοι κάτοχοι των λογαριασμών μπορούν να απευθύνονται στην εξυπηρέτηση πελατών της Γέφυρας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 26340-39010 & 39011 (Δευτ. - Σάβ. 08:00-21:00, Κυρ. 10:00 -18:00).